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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoBAILEY, D. R. Observations on the use of preplant herbicides in pasture establishment in the wet tropics. Queensland Journal of Agricultural and Animal Sciences, v.24, n.1, p.31-40, 1967.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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2.Imagem marcado/desmarcadoTRYON, R. C.; BAILEY, D. E. Cluster analysis. New York: McGraw- Hill, 1970. 341 p.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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3.Imagem marcado/desmarcadoJACOB, H. G.; BAILEY, D. W. Linear algebra. Boston: Houghton, 1971. 461p.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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4.Imagem marcado/desmarcadoKUMBHAKAR, S. C.; BISWAS, B.; BAILEY, D. von. A study of economic efficiency ou Utah dairy farms: a system approach. Review of Economics and Statistics, v.71, n.4, p.595-604, 1989.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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5.Imagem marcado/desmarcadoBAILEY, D. W.; WALKER, J. W.; RITTENHOUSE, L. R. Sequential analysis of cattle location: day-to-day movement patterns. Applied Animal Behaviour Science, v.25, n.1/2, p.137-148, 1990.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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6.Imagem marcado/desmarcadoBAILEY, D. W.; RITTENHOUSE, L. R.; HART, R. H.; SWIFT, D. M.; RICHARDS, R. W. Association of relative food availabilities and locations by cattle. Journal of Range Management, v.42, n.6, p.480-482, Nov. 1989.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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7.Imagem marcado/desmarcadoBAILEY, D. M.; CUTTS, D. F.; DONEGAN, L.; PHILLIPS, C. A.; POPE, R. The use of Thiabendazole for the post-harvest treatment of bananas. J. Fd Techonol., v.5, p.89-99, 1970.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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8.Imagem marcado/desmarcadoSENFT, R. L.; COUGHENOUR, M. B.; BAILEY, D. W.; RITTENHOUSE, L. R.; SALA, O. E.; SWIFT, D. M. Large herbivore foraging and ecological hierarchies. Landscape ecology can enhance traditional foraging theory. BioScience, v.37, n.11, p.789-799, Dec. 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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9.Imagem marcado/desmarcadoKOENEN, E.; DEXTER, K.; RINGELBERG, E.; SOUZA, E. de; ALMEIDA, P. de; IGANCI, J.; RIBEIRO, P.; SIMON, M.; TERRA, V.; BAILEY, D.; BOATWRIGHT, J.; BROWN, G.; AJU, J.; BANK, M. van der; MILLER, J.; QUEIROZ, L. de; PENNINGTON, T.; HUGHES, C. Temporal diversity dynamics of mimosoid legumes, a key ecological component of global tropical biomes. In: ANNUAL MEETING OF THE ASSOCIATION FOR TROPICAL BIOLOGY AND CONSERVATION, 53., 2016, Montpellier. Program & abstracts. [S.l.]: ATBC, 2016. p. 90.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  02/09/2013
Data da última atualização:  02/09/2013
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  SILVA, N. K.; CORNEJO, F. E. P.; GOMES, F. S.; PONTES, S. M.; MATTA, V. M.; FREITAS, S. P.
Afiliação:  NINA K. SILVA, UFRJ; FELIX EMILIO PRADO CORNEJO, CTAA; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; SERGIO MACEDO PONTES, CTAA; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA; SUELY PEREIRA FREITAS, UFRJ.
Título:  Influence of shell material on vitamin C content, total phenolic compounds, sorption isotherms and particle size of spray-dried camu-camu juice.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  Fruits, v. 68, n. 3, p. 175-183, May 2013.
DOI:  10.1051/fruits/2013065
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Introduction. Camu-camu is a native Amazonian fruit mainly known for its high vitamin C content. Its composition confers high antioxidant capacity on this fruit and makes it a potential source of antioxidant products. The use of spray-drying with the aid of a carrier agent is a technique that has been applied for the preservation of important components of foods and drugs. The objective of our work was to evaluate the influence of those agents used as shell material on the vitamin content and total phenolic compounds of camu-camu powder juice obtained by spray-drying. Materials and methods. A commercial frozen camu-camu pulp was the raw material; maltodextrin and gum arabic were the selected carrier agents. Processes were performed in a mini-spray-dryer with inlet and outlet air temperatures of 180 °C and 85 °C, respectively, and a drying air flow rate of 700 L·h?1. Laser diffraction was used to determine the particle size distribution of the samples, and sorption isotherms of spray-dried camu-camu were measured using a static gravimetric method. Total phenolic compounds and vitamin C were determined in the raw pulp and in the powders obtained. Results. When using gum arabic and maltodextrin as the carrier agents, the moisture results obtained for the spray-dried camu-camu powders were 2.8% and 3.2%, respectively; the process yield was 84% and 72%, respectively. The spray-dried powder produced using gum arabic presented higher contents of vitamin C [(15,363 ± 226) mg·100 g?1... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Ácido ascórbico; Brasil; Frutas; Microencapsulação; Processamento de alimento.
Thesagro:  Myrciaria Dubia; Secagem.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA11875 - 1UPCAP - PP2013/0612013.00061
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